Връчиха национален приз „Мениджър човешки ресурси" на Стоян Беширов

Връчиха национален приз „Мениджър човешки ресурси" на Стоян Беширов

Управителните съвети на Фондация „Развитие на човешките ресурси в България и евроинтеграцията”, „Асоциацията на социалните заведения” и списание „Човешки ресурси" наградиха кмета на община Неделино Стоян Беширов с национален приз „Мениджър човешки ресурси", съпроводен с плакет и диплом. Това стана на 17 януари 2013 година в Централния дом на архитекта в София. Наградата му бе връчена от Гинка Чавдарова – изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в република България (НСОРБ), съобщиха от пресцентъра на общината.

На пищен благотворителен бал, в присъствието на политици, представители на изпълнителната власт, на академичните среди, на местното самоуправление и журналисти, бяха наградени кметовете на Враца и Монтана, на Горна Оряховица и Стрелча, ректорът на УНСС, Директорът на Института за следдипломна квалификация и учене през целия живот към УНСС, управители на фирми и предприятия, директори на социални домове и др.

Стоян Беширов получи наградата по повод обявяването на общината за „Работодател на 2012 година". Това е признание за Неделино и за кметския му екип. Доказателство, че Стоян Беширов и общинската администрация работят по европейски стандарти и се вписват достойно в европространството по развитието и управлението на човешките ресурси, уточниха от общината.

Вирни се горе