Въвежда се временна промяна в организацията на движение в Смолян

 Въвежда се временна промяна в организацията на движение в Смолян

Въвежда се временна промяна в организацията на движение в Смолян, която се налага заради провеждането на автомобилното шоу „Smolyan race 2016”, съобщиха от пресцентъра на Община Смолян. Във връзка с организирането на автомобилно състезание се спира движението на всички МПС днес до 20:00 ч. в двете пътни ленти на бул. „България” от кръговото кръстовище на булеварда с ул.”Дичо Петров” (гранично) до кръстовището с ул.“Д. Благоев“. Ще бъде затворено за преминаване на автомобили локалното платно на бул. „България”, като същото ще се ползва за целите на състезанието.Определени са места за паркиране преди старта и след финала на на 1 октомври за участниците както следва:

  • Паркинг на РДТ –северен – преди старта;

  • Паркинг на РДТ – служебен – преди старта;

  • Паркинг на бивша Експрес банк – преди старта;

  • Паркинг на Дълбокото дере – след финала.

Закриват се таксиметровите стоянки на локално платно на бул.”България” и пред х-л”Смолян” 00 до 20:00 ч. днес и се определят за паркиране на таксиметровите автомобили всички останали таксиметрови стоянки в града. Променя се маршрута на масовия градски транспорт, както следва :

  • посока Смолян : бул.”България”, ул.”Дичо Петров”, ул. "Арх.П.Петров” – спирка зад общинска администрация, ул. „Бузлуджа”, ул.”Дичо Петров” – продължава по обичайния маршрут, съгласно разписание:

  • посока Устово: бул.”България”, ул.”Дичо Петров”, ул.”Бузлуджа”, ул. арх.”Петър Петров”- спирка зад пощенска палата, ул.”Дичо Петров” продължава по обичайния маршрут съгласно разписание.

Вирни се горе