Томас Лафчис посети Рудозем по покана на кмета Румен Пехливанов

Томас Лафчис посети Рудозем по покана на кмета Румен Пехливанов

Томас Лафчис – бивш президент на ФК „Левски” – София /от 1991 до 1999 год./ посети Рудозем по покана на кмета Румен Пехливанов.

Целта на посещението е била да се обсъдят възможностите за сътрудничество и развитието на детско-юношеския футбол в община Рудозем. Бившият президент на ФК „Левски” – София и настоящ бизнесмен е поел ангажимент да помогне за развитието на футболната школа в Рудозем.

Той е обещал сътрудничество на детско-юношеските отбори от Рудозем с по-големи клубове от страната и Гърция, изразяващо се в провеждането на лагери и контролни срещи, както и привличането на талантливи футболисти, които да продължат кариерата си в именити български и гръцки отбори.

Томас Лафчис и Румен Пехливанов присъстваха на футболна среща между различни формации от детско-юношеската школа на Рудозем. Лафчис е бил очарован от футболните умения на децата и юношите и след края на срещата с възхищение споделил, че в Рудозем наистина се работи с любов и желание за изграждане на силна детско-юношеска школа.

„Благодарен съм на кмета Пехливанов, който чрез личните си контакти проявява искрена загриженост за развитието на детско-юношеския футбол в община Рудозем” – сподели председателят на ФК „Рудозем” Хайри Шерифов.

Бившият президент на ФК „Левски” Томас Лафчис е обещал да посети отново Рудозем в близко бъдеще. Тогава ще бъдат уточнени и конкретните ангажименти и договорености между ФК„Рудозем” и по-големи клубове от страната и Гърция.

Вирни се горе