„Титан Клинър” с денонощен график за измиването на улиците в Смолян

„Титан Клинър” с денонощен график за измиването на улиците в Смолян

По разпореждане на зам.-кмета на община Смолян арх. Георги Даскалов „Титан Клинър” също подпомогна дейностите по асфалтиране на булевард „България” в участъка от църквата „Св. Висарион Смолянски” до сградата на електроразпределителното дружество. 25-кубиковата водоноска на фирмата почисти с вода участъците, подготвени за асфалтиране. През нощта са направени над 10 курса и са излети около 250 кубика вода, за да може тази сутрин да започне полагането на асфалта.

По график днес продължава почистването и миенето на улиците в града.Мие се улица „Васил Райдовски” в кв. Устово, а по график се почистват от пясък и отпадъци улиците в кв. „Невястата”. Служители по чистотата събират ударно пясъка от околовръстното шосе в Смолян в района на АРЗ. Движението в участъка е затруднено, като водачите трябва да са изключително внимателни, тъй като по шосето работят 30 души. Главните улици на Смолян са вече почти изчистени от хвърления през зимата пясък и сол. В Чепеларе след 10-дневна работа са почистени и измити около 45% от улиците.

Вчера служителите на „Титан” са почистили улиците „Хан Аспарух”, „Мурджевска”, частично „Христо Христов”. Днес усилията са насочени по улиците „Катя Ванчева” и „Хан Аспарух”. В Мадан се мие централната част по случай курбанът за здраве, който ще бъде даден от миньорите на „Горубсо”. Очаква се до понеделник да приключи извозването на пясъка от улиците в трите града, след което ще започне извозване на отпадъците от клони.

Вирни се горе