Тържествено откриха новата учебна година в Неделино

 Тържествено откриха новата учебна година в Неделино

Кметът на община Неделино Боян Кехайов бе гост на тържественото откриване на новата учебна година в СУ „Св.Св.Кирил и Методий"-гр.Неделино. Пред изпълненият с ученици, родители и учители двор кметът се обърна към всички с пожелание и в бъдеще училището да защитава с постижения статута и имиджа си на едно добро и успешно училище в общината.

Той изказа благодарност на училищното ръководство за усилията, които полагат за успешното и хармонично израстване на всеки възпитаник. След края на празничната програма, кметът Боян Кехайов лично присъства в класните стаи на 38-те първокласника и им подари книжки с послание за успешни училищни начинания и покоряване на нови знания. 5Учебната година започна и за ОУ „Васил Левски" – с.Средец, Детска градина №1, Детска градина „Пролет" и Детска градина „Зора"-с.Средец, където присъстваха представители от Общинска администрация. Те отправиха пожелания за успешен старт на новата учебна година и бъдещи успехи.

Книжки бяха раздадени и в ОУ „Васил Левски" – с.Средец. Ръководството на община Неделино пожелава здраве, сили и търпение през новата учебна 2017/2018г

Вирни се горе