Строителството в Неделино продължава

Строителството в Неделино продължава

На 4.06. 2012г., в центъра на Неделино бе отбелязано тържествено началото на строителството за укрепване и модернизиране на улица „Шина Андреева“.

Първата копка бе направена на самата улица от кмета на общината Стоян Беширов и областния управител – инж. Стефан Стайков, в присъствието на представители от общински съвет, общинска администрация и граждани.

На тържеството на площада на гр. Неделино кметът Стоян Беширов направи и отчет за своята дейност през първите шест месеца от мандата си пред избирателите от община Неделино. Областният управител г-н Стайков изрази удовлетворение и задоволство от работата на новата управа, като сподели, че за такъв кратък период, от община Неделино са постъпили множество проекти и искания за подобряване инфраструктурата на града, от които голяма част вече са одобрени, а други са в процес на одобряване.

Също така инж. Стайков сподели, че от предишното управление в Областна администрация не са постъпвали никакви докладни и искания в полза на развитието на града.

В края на срещата Областния управител изрази задоволство от добрата координация и сътрудничество между двете институции.За доброто начинание фолклорната група от НЧ „Светлина“ поздрави всички.

Вирни се горе