Смолянските съветници заседават днес

Смолянските съветници заседават днес

30 точки предстои на обсъждат смолянските съветници. Заседанието ще се проведе днес, 12 октомври от 10 часа, обявиха на сайта на общината.

Съветниците ще гласуват съгласие за месечно подпомагане за превоз на хемодиализно болни от Община Смолян, по която точка докладва кмета на общината Николай Мелемов. Ще се гледа и актуализацията на бюджета на Общината. Пета точка от дневния ред е за утвърждаване на маломерни самостоятелни паралелки за учебната 2012/2013 г.

Кметът ще предложи и кандидатстване на Община Смолян с проект по Oперативна програма „Административен капацитет“, приоритетна ос II „Управление на човешките ресурси“, подприоритет 2.2 „Компетентна и ефективна държавна администрация“, бюджетна линия BG051PO002/12/2.2-07. Също и участие на Община Смолян като партньор на Областна администрация – Смолян в проект „ПАЗАР НА ТРАДИЦИИТЕ” по 3-та покана за подаване на проектни предложения по Програма "Европейско териториално сътрудничество “Гърция – България 2007-2013”.

Общинският съвет трябва да вземе решение и относно кандидатстване на Природо-математическа гимназия „Васил Левски” – Смолян за финансиране пред Министерството на физическото възпитание и спорта за изграждане на многофункционална спортна площадка.

Вирни се горе