Служители на община Неделино се обучаваха по проект

Служители на община Неделино се обучаваха по проект

На 28 април 2014 год в залата на Общинския съвет на община неделино се проведе обучение на служителите по проект „Повишаване на ефективността в дейността на общинските администрации Неделино и Ардино” , Бюджетна линия: BG051PO002/12/1.1-04, Подприоритет: 1.1. „Ефективна структура на държавната администрация”, Приоритетна ос: І „Добро управление”, ОП „Административен капацитет“.

По време на мероприятието служителите от община Неделино бяха обучени за работа със Системата за мониторинг на изпълнението на Плана за действие, съгласно препоръките от функционалния анализ, механизмите за осъществяване на мониторинга, начина по който ще бъдат изпълнявани препоръките, както и с план-графика. Участниците бяха запознати с процеса на целеполагане по всички нива на администрацията и начина на отчитане на изпълнението на годишните програми.

Проведеното обучение от екипа на изпълнителя на проекта „БМН Инженеринг – Сиела“ ДЗЗД и прилагане на наученото ще бъде гранция за за устойчивост на постигнатите резултати по проекта.

Вирни се горе