С много емоции, награди, лакомства и забавления децата от Златоград отпразнуваха Деня на детето

С много емоции, награди, лакомства и забавления децата от Златоград отпразнуваха Деня на детето

И тази година в Златоград, с много емоции, награди, лакомства и забавления, децата отпразнуваха Международния ден на детето. Организатор на събитието бе Центърът за подкрепа за личностно развитие в Златоград, с участие на Център за обществена подкрепа град Златоград. В програмата на празника бяха включени атрактивни занимания в забавни работилници и празничен концерт. Участие взеха деца от детските градини в града, клубове от ученици, посещаващи ЦПЛР/ОДК и вокална група „Универсал”, с ръководител Любомир Кабакчиев. 16 ученици от Златоград получиха награди за участие в много празнични прояви на местно, регионално и национално ниво, организирани от Центъра.

Председателят на Общински съвет Златоград – г-жа Емилия Кръстева поздрави най-малките жители на общината и от името на Кмета на Община Златоград Мирослав Янчев и от свое име връчи специални награди, на две деца, за творчески изяви – на Мария-Магдалена Драганова и Марти Велков Байрактаров.

В село Старцево и село Ерма река също отбелязаха най-чакания празник за децата. Малчугани бяха облечени с народни носии, а лицата им бяха изрисувани с образите на любими анимационни герои. Много песни, танци и забавни игри развеселиха най-малките. Те получиха и много лакомства и подаръци, осигурени от дарители.

Да бъде честит празникът на всички деца в Община Златоград. Да бъдат здрави и дните им бъдат изпълнени с много смях, мечти и незабравими игри.

Вирни се горе