Рехабилитират и асфалтират пътища в община Мадан

Рехабилитират и асфалтират пътища в община Мадан

Работници с мощна техника рехабилитираха и асфалтираха няколко отсечки от общинската пътна мрежа в Мадан. В ремонтните дейности, финансирани от Държавната целева субсидия, обхващат пътищата на няколко населени места в общината. По обновени трасета се движат хората от селата Лещак , Върбина, Равнил, Вехтино, съобщават от общината.

По време на изпълнението на строително-монтажните работи по отсечките, кметът на община Мадан Фахри Молайсенов, стриктно ревизира процеса на работа. От своя страна пък доволни местни жители коментираха, че чакали този ремонт повече от 25 години – „пътят беше без покритие и беше изключително неприятно и трудно за придвижване. Най-накрая вече изглежда така, както би трябвало, допълниха те.

С полагането на новия асфалт в съответните населени места са подобрени транспортно-експлоатационните качества на трасетата, като по този начин са създадени условия за комфортното придвижване на участниците в движението. От ръководството на общината съобщиха, че тенденцията е към разширяване обема на рехабилитираните и асфалтираните пътища в цялата община.

Вирни се горе