ПРИЗИВ

   ПРИЗИВ

Уважаеми съграждани,

На 20 ноември 2016 г. отбелязваме Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

Нека отдадем дълбока почит към загиналите при пътни инциденти и да подкрепим онези граждани, които са пострадали от загубата на свои близки.

Нека в памет на жертвите мобилизираме нашите усилия на всички нива и поведем битка за живота на пътя.Всеки един живот си заслужава.Да привлечем вниманието на семействата, учебните заведения, местните институции и неправителствени организации и положим необходимите усилия за налагане на нова култура в пътното движение, основана на знания, умения и уважение между хората.

Безопасността на движението е споделена отговорност и нейното повишаване не е по силите на нито една институция, колкото и мощна да е тя.

Затова днес призоваваме цялата общественост,всички граждани, институции и организации заедно да преосмислим отношението си към безопасността на движението , като към най – ценното – живота и здравето на човека.

В тази връзка, нека Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 20 ноември 2016 г.да бъде отбелязан от всички организации и институции и неговото послание да достигне до всеки човек.

БОЯН КЕХАЙОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО

Вирни се горе