Приключи обучението за използване на информационни технологии по проект на читалището в Златоград

Приключи обучението за използване на информационни технологии по проект на читалището в Златоград

Приключи обучението за използване на информационни технологии по проект „Зелена академия в читалищната библиотека в Златоград” на първата група. В продължение на 10 дни групата, която включваше участниците от различни възрасти се запознаха с разнообразието на информационните технологии, интерактивни техники в областта на екологичната култура. Всички те ще станат своеобразни „Зелени посланници”, като демонстрират гражданска активност и екологосъобразно поведение.

Удовлетворени от наученото, участниците в „Зелена академия за възрастни" благодариха на обучителя Пламен Чингаров, на библиотекарите и на институциите, които реализират проекта – ОНЧ”Просвета-1908” и Център за развитие на Община Златоград както и за възможността да участват в него.

Обучението на следващата група предстои да започне през месец ноември. Успоредно с това ,читалището обяви и конкурса „Красотата около нас”по теми „Растения”, „Животни”, „Феномени на времето”, „Градски/природен пейзаж”. Предложените за участие фотографии ще бъдат оценявани онлайн в периода от 17.12.2016г. до 15.01.2017г. Критериите за оценяване: оригиналност, художествени достойнства и екологична значимост.

Вирни се горе