Преустановяват строителните и монтажни работи на Пампорово

Преустановяват строителните и монтажни работи на Пампорово

Във връзка c настъпващия туристически сезон „Зима 2012/2013” и с оглед ограничаване и преустановяване на строителните и монтажни работи и през активния зимен туристически сезон кметът на община Смолян Николай Мелемов нареди да бъдат преустановени всички строителни и монтажни работи и движението на строителна техника и механизация по уличната регулация на територията на Курортен комплекс Пампорово и за ядра "Студенец”; „Язовира” и „Малина”. Заповедта е в сила от 15.12.2012 г. до 30.03.2013 г.

Всички възложители и изпълнители на строежи в описаните по-горе територии, при преустановяване на строителните и монтажните работи, съобразно посочените срокове, да вземат необходимите мерки за обезопасяване на строежите, както и да изчистят тротоарите и уличните платна около строежите от строителните материали и механизация, разположени извън строителната площадка, определена и оградена по установения ред, се казва в заповедта.

В срок до 27.12.2012 г. засегнатите спортни терени трябва да се обезопасят и приведат в годен вид за ползване съгласно предназначението им, гласи заповедта.

Вирни се горе