Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес за празника на Девин

Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес за празника на Девин

Девин отбелязва Празника на града и минералната вода

Заместник-областният управител Тодор Бозуков поздрави жителите и гостите на град Девин от името на областния управител Недялко Славов и от свое име по повод Празника на града и минералната вода. Пожела на всички много здраве, благополучие, радост и удовлетворения в личен и професионален план.

Бозуков засвидетелства подкрепата на областния управител, като представител на правителството, към кмета, общинския съвет и местната управа на община Девин за всяка добра инициатива и проект. В доказателство за държавната подкрепа, той конкретизира с предстоящата рехабилитация на 71 километровата отсечка от републиканската пътна мрежа Смолян-Девин-Михалково-Кричим по ОП „Региони в растеж“, както и отпускането на 2.5 млн.лв. от държавния бюджет за рехабилитация на водопроводите, отвеждащи минералната вода до града.

Заместник-областният управител Тодор Бозуков пожела весел празник на всички, много положителни емоции и хубави спомени, които да ги връщат в този прекрасен град.

Премиерът на България Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес, с който приветсва кмета на общината Красимир Даскалов и гражданите на Девин. Народният представител д-р Даниела Дариткова и евродепутатът Владимир Уручев бяха част от празника и поздравиха жителите и гостите на града. Сред присъстващите бяха Цветан Мадански – главен секретар на Агенция „Митници“, кметове и представители на общини от региона, ръководители на ведомства и институции.

Вирни се горе