Пътуваща изложба по повод европредседателството представят в Доспат

 Пътуваща изложба по повод европредседателството представят в Доспат

Една инициатива на “Георги Сава Раковски-1934” – с. Любча подкрепена от Областна администрация – Смолян, РЕКИЦ “Читалища” – Смолян и Община Доспат. Ще бъде представена презентация по повод 10-годишнината на българското членство в Европейския съюз.

Във връзка с предстоящото българско председателство на Съвета на Европейския съюз, както и по повод 10-годишнината от членството на Република България в Европейския съюз НЧ “Георги Сава Раковски-1934” – с. Любча организира Пътуваща изложба „Пътят“. Това е една комуникационна инициатива от страна на Областна администрация – Смолян, РЕКИЦ “Читалища” – Смолян и на Община Доспат в подкрепа на предвидените дейности по подготовката на председателството на страната ни. Ще бъде показана изложба живопис “Пътят” и фотоизложбата “Заедно да опознаем света”.

Изложбата ще бъде представена първо в гр. Доспат (30.10.2017г.), с.Широка лъка (02.11.2017г.) и с. Борино (10.11.2017г.), а след това ще остане в читалището до края на годината (31.12.2017г.). Това е втората подобна изложба, която организира читалището, първата беше ознаменувана с голям успех. Успех на НЧ “Георги Сава Раковски-1934” и на всички участници в изложбата!

Във връзка с предстоящото българско председателство на Съвета на Европейския съюз, както и по повод 10-годишнината от членството на Република България в Европейския съюз НЧ “Георги Сава Раковски-1934” – с. Любча организира Пътуваща изложба „Пътят“. Това е една комуникационна инициатива от страна на читалището, РЕКИЦ “Читалища” – Смолян и на Община Доспат в подкрепа на предвидените дейности по подготовката на председателството на страната ни. Ще бъде показана изложба живопис “Пътят” и фотоизложбата “Заедно да опознаем света”.

Вирни се горе