Организират изнесени приемни за издаване на лични документи в Доспат и Баните

Организират изнесени приемни за издаване на лични документи в Доспат и Баните

При проведения изнесен прием за подаване за заявления за български лични документи на 29.01.2020г. в гр.Неделино са приети заявления за издаване на 44 документа, от които 34 лични карти, 6 паспорта и 4 свидетелства за управление на МПС,съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Смолян.

Организиран е изнесен прием на заявления за издаване на български лични документи в гр.Доспат , който ще се проведе на 06.02.2020г. и на 07.02.2020г. Създадена е организация да бъдат приемани заявления за издаване както на лични карти, така и на паспорти и свидетелства за управление на МПС. Информираме гражданите, че съществува възможност таксата за издаване на документ да бъде платена на място. Служителите ще работят с непрекъснато работно време, без обедна почивка

До края на м.март изнесен прием на документи е предвидено да бъде осъществен и в община Баните, като точните дати ще бъдат оповестени допълнително, след като бъде създадена необходимата организация.

Приканваме гражданите да се възползват от създадените възможности за подаване на заявления в различите общини, като така ще спестят време и нерви от чакане на опашки, закъснели или провалени летни пътувания и почивки, което неминуемо ще се случи, ако се изчаква последния възможен срок за подмяната на личните документи.

Вирни се горе