ОИЦ продължава със срещите в общини, днес тя ще се проведе в Неделино

ОИЦ продължава със срещите в общини, днес тя ще се проведе в Неделино

В 10.30 часа днес Областен информационен център – Смолян (ОИЦ – Смолян) организира информационна среща в Община Неделино. Тя ще се проведе в Туристическия информационен център – Неделино.

Основна цел на информационната среща е запознаване с приоритетите за развитие на Европейско и национално ниво през следващия програмен период 2014-2020 г. В рамките на срещата ще бъде представена актуална информация за етапа на програмиране на следващия период, както и за набелязаните индикативни приоритети по бъдещите Оперативните програми.

В срещата ще вземе участие и представител на Държавен фонд „Земеделие“, който ще представи актуалните мерки за кандидатстване по Програма за развитие на селските райони.

В допълнение ще бъде организирана изнесена приемна на ОИЦ – Смолян, в която участниците в срещата ще получат отговори на въпроси за актуалните в настоящия момент възможности за финансиране, съобщиха от общината.

На срещата са поканени представители на oбщината, неправителствени организации, местния бизнес, социално–икономически партньори на местно ниво и заинтересовани граждани.

понеделник, 15 октомври 2012 г., Източник: SmolyanNews.com

Вирни се горе