Ограничено е движението на товарни автомобили през прохода Превала

 Ограничено е движението на товарни автомобили през прохода Превала

Временно е ограничено движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета през прохода “Превала” /път III-866 Смолян – Стойките/, поради снеговалеж, съобщиха от пътната агенция.

Гъста мъгла затруднява движението на моторни превозни средства по пътя Смолян – Пампорово в участъка от бившата почивна база на СБА.

От областно пътно управление в Смолян потвърдиха, че и при тях е получен сигнал, като призоваха шофьорите да карат с повишено внимание и ниска скорост. Мъгла е паднала и на територията на Пампорово и в посока Чепеларе, там обаче видимостта е от порядъка на 50 м. според данни на Планинска спасителна служба.

Временно движението по път ІІ-86 Смолян – Мадан в участът с.Долно Влахово – с.Подвис при км 109+700 се осъществява в една лента, поради срутване на скална маса на пътното платно. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

От 17 часа вчера временно е ограничено движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета през прохода „Превала“ /път III-866 Смолян – Стойките/, поради снеговалеж, съобщиха още от Агенцията.

„Пътищата в областта се обработват, там където има сняг се почиства, има опасност от падащи камъни по всички направления“, уточниха от пътно управление Смолян.

Вирни се горе