Офис за военен отчет – община Смолян

Офис за военен отчет – община Смолян

Със заповед № ОХ-808/23.11.2012 г. на министъра на отбраната е разкрита процедура по обявяване на войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански, средни или висши училища, във военни формирования от Сухопътните войски,съобщиха от пресцентъра на общината. Вакантните длъжности за войници от 61-ва Механизирана бригада – Карлово, обявени за заемане след конкурс са 140. Вакантните длъжности за войници от 2-ра Механизирана бригада – Стара Загора, обявени за заемане след конкурс са 165. Желаещите да участват в конкурсите могат да получат пълна информация от Областен военен отдел и Офисът за военен отчет – община Смолян за:

1.Наименованията на вакантните длъжности по военни формирования, изискванията към длъжността, необходимата квалификация и допълнителни изисквания; 2.Начинът, мястото и датата за провеждане на конкурсите, нормативите за изпит по физическа подготовка и условията за допускане до участие в конкурсите.

  1. Необходимите документи, които кандидатите следва да представят за участие в конкурса.

Срокът за подаване на документите е до 15.01.2013 година в Областен военен отдел -Смолян или Офиса за военен отчет – община Смолян.

Направления за медицинско освидетелстване за годност за военна служба и за оценка на психологическата пригодност на кандидатите в структурите на ВМА се издават по график до 14.01.2013 година.

Информация за длъжностите, определени за приемане на военна служба могат да се намерят в сайтовете на Министерство на отбраната www.mod.bg и на Централното Военно окръжие www.comd.bg. Телефон за контакт:

0301/6 32 86; 6 30 52 или 6 24 11.

Вирни се горе