Обявиха конкурс за коледно-новогодишна украса „Чепеларе – празнично грейнало”

Обявиха конкурс за коледно-новогодишна украса „Чепеларе – празнично грейнало”

На 2 декември 2014г. за четвърта поредна година стартира традиционния конкурс за Коледно-новогодишна украса „Чепеларе – празнично грейнало”. Той ще се проведе в рамките на програмата за откриване на зимен туристически сезон Чепеларе 2014 – 2015г.

И въпреки, че е традиционен конкурсът ще бъде за най – нетрадиционната и най – артистичната коледна украса направена от вас. В надпреварата могат да вземат участие всички граждани на община Чепеларе. Участниците ще имат шанса да предложат и реализират оригинални идеи, да покажат фантазия, да доставят удоволствие на себе си, на всички граждани и гости на Чепеларе и да спечелят атрактивна награда.

За регистрация в състезанието всеки участник има право да качи своето предложение (снимков материал + кратък текст) чрез сайта на община Чепеларе –www.chepelare.org , в раздел Коледен конкурс 2014г. или директно на следния интернет адрес: http://chepelare.org/voting/?

Предложенията активирани в сайта, започват битка за гласове веднага!

Конкурсът, оценяването и излъчването на победител ще зависи изцяло от гражданите на община Чепеларе, техни приятели и фенове на града, които ще имат възможността да оценяват участниците чрез харесвания на предложените от тях украси. Наградата ще бъде спечелена от предложението, което е най – оригинално, най – красиво и креативно според гласуващите и е събрало най – много гласове!

Гласуването се осъществява отново чрез страницата на община Чепеларе www.chepelare.org , в раздел Коледен конкурс 2014г. или директно на следния интернет адрес: http://chepelare.org/voting/?. Всеки има право да даде своя глас за повече от един обект в различните категории, но само веднъж.

Вашите предложения може да изпращате от 02.12.2014г. до 15.12.2014г.

Гласуването ще приключи на 16.12.2014г. в 00.00ч.

Победителя ще бъде обявен и наградата ще бъде връчена на 17 декември 2014г. при запалването на светлините на гр. Чепеларе и откриването на зимния туристически сезон 2014 – 2015г.

Призоваваме гражданите да участват активно! Очакваме предложенията Ви! Нека заедно да усетим Коледния дух и направим града ни по – красив, по – светъл и празничен!

Вирни се горе