Обучават служителите на Община Доспат по проект

Обучават служителите на Община Доспат по проект

Община Доспат е бенефициент по проект „Повишаване на квалификацията на служителите в община Доспат” , Договор № А12-22-48/10.05.2013г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, приоритетна ос ІІ „Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2.”Компетентна и ефективна държавна администрация”, бюджетна линия BG051РО002/12/2.2-07, в което е предвидено повишаване капацитета на служителите в община Доспат, чрез подобряване на квалификация и повишаване на мотивацията им посредством:

• Провеждане на обучения в Института по публична администрация • Чуждоезиково обучение по разговорен английски език за 20 участника. • Тридневно обучение по „Ефективно взаимодействие на служителите от местната администрацията с хора от уязвимите групи” за 35 участника (18 учебни часа) • Тридневно обучение по „Подобряване на личната ефективност чрез обучение за ключови компетентности” за 35 участника .

В изпълнение на дейностите по проекта от 13 до 15 септември 2013 г. на служителите от Община Доспат бе проведено обучение по дейност „Ефективно взаимодействие на служителите от местната администрация с хора от уязвимите групи” . През месец декември т.г. предстои тридневно обучение по дейност„Подобряване на личната ефективност чрез обучение за ключови компетентности” за 35 участника.

Вирни се горе