Общинските съветници на община Чепеларе ще заседават в четвъртък

Общинските съветници на община Чепеларе ще заседават в четвъртък

Общинският съвет в Чепеларе ще заседава в четвъртък – 29 декември, съобщиха от пресцентъра на общината. Това е третото редовно заседание на новия Общински съвет, което ще се проведе от 13.00 часа в заседателната зала на община Чепеларе.

Сред темите, които ще обсъждат съветниците са подписване на меморандум за съгласие за осъществяване на сътрудничество с цел реализиране на потенциална инвестиция между Община Чепеларе и СОФИЯ ХОЛД 2004 ЕООД. По точката ще докладва Тодор Бозуков – кмет на Чепеларе. Ще се определя такса битови отпадъци за 2012 год. и Изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци и Наредбата за определяне и администриране ма местните такси и цени на услуги на територията на Община Чепеларе.

Тодор Бозуков внася докладна и относно отмяна на Наредбата за условията и реда за съставяне, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Чепеларе, приета с Решение № 158/27.09.2004 год. на Общински съвет – Чепеларе и приемане на нова Наредбата за условията и реда за съставяне, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Чепеларе.

Другя точка от дневния ред е и одобряване на числеността по мероприятия и дейности за 2012 год. ще се избира пълномощни и заместник пълномощни представители на Община Чепеларе в Общото събрание на Асоциацията на общински гори и др.

Вирни се горе