Община Златоград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

Община Златоград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

За поредна година община Златоград е партньор на Националната кампания „Да изчистим България заедно”. Денят на голямото почистване е 16 септември.

Призоваваме всички жители, учреждения и институции, фирми и предприятия в Община Златоград, да се включат в организираните мероприятия за почистване на замърсени площи, съобщиха от общинската админстрация.

Участъците, определени за почистване в деня на кампанията за гр.Златоград, са:

Участък № 1 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до изворна чешма „Пирийца" Участък № 2 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от моста на „Пирийца” до разклона за с. Старцево Участък № 3 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до разклона за м.”Студената вода” Участък № 4 Прилежащи площи и скатове към речното корито на пътна отсечка от м.”Студената вода” до разклона за с. Долен Участък № 5 Прилежащи площи и районите около обществените чешми и местата за отдих на пътна отсечка от изхода на гр.Златоград до язовир Златоград, вкл. пътя за ВЕЦ-а Участък № 6 Прилежащи площи и районите около обществените чешми и местата за отдих на пътна отсечка от разклона за с. Аламовци до ГКПП, м.”Гледката” Участък № 7 Междублокови пространства в гр. Златоград

Желаещите да се включат в почистването, могат да заявят избрания участък и да получат материали в Общинска администрация, в периода от 04.09. до 13.09.2017г.

За останалите населени места, определянето на участъците и организацията за почистването им се извършва от кметовете и кметските наместници на съответното населено място.

За допълнителна информация, относно организацията за почистване, Общинска администрация Златоград обявява телефони за връзка – 0884 600 176; 0884 600 172.

ВАЖНО! Надяваме се, че след деня на почистването, ще продължите Вашите ангажименти за намаляване количеството на отпадъците, като събирате разделно за превръщането им в ценна суровина!

Общинска администрация Златоград

Вирни се горе