Община Смолян приключва трети проект по Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България

Община Смолян приключва трети проект по Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България

Община Смолян приключва трети проект по Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013 г.

На 18.12.2013 г. от 16.00 ч. ще се проведе финална пресконференция по проект „По-добри възможности за работа чрез сътрудничество, образование и работа в интернет мрежа” на Община Смолян, с акроним BECENET, Договор № В1.31.02/ 06.06.2011 г., който се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013 г., Приоритет 3: Конкурентоспособност и човешки ресурси; Област на интервенция 3.1 Подкрепа и валоризация на човешките ресурси – подкрепа за подготвителни дейности за отворения пазар на труда. Партньори по проекта са Община Александруполис, Гърция и Община Смолян, България.

Събитието ще се проведе в сградата на Алибеев конак, кв. Райково, която бе ремонтирана и реставрарина по проекта и превърната в „Център за обучение, подкрепа на предприемачеството и транс-гранични инициативи”.

По време на пресконференцията ще бъдат представени резултатите от реализираните дейности по проекта и плановете на Община Смолян за бъдещото развитие на центъра, като присъстващите ще имат възможност да разгледат и обновената сграда.

“Този документ е създаден в рамките на проект 7951 „По-добри възможности за работа чрез сътрудничество, образование и работа в интернет мрежа” с акроним BECENET, Договор № В1.31.02/06.06.2011 г., който се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Смолян и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.”

Вирни се горе