Община Чепеларе свиква съветниците за приемане на План за финансово оздравяване

Община Чепеларе свиква съветниците за приемане на План за финансово оздравяване

Председателят на Общински съвет – Чепеларе свиква общинските съветници на VI-то извънредно заседание на общинския съвет на 17.08.2016 година /сряда/ от 14.00 часа, в заседателната зала на Община Чепеларе.

Съветниците ще приемт План за финансово оздравяване на Община Чепеларе за периода 2016-2019 г.

Ето и останалите точки от дневния ред:

1.2. Разрешение за изработване на проект за Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване за поземлен имот №002030 в местност „Равне”, землище на с. Хвойна, община Чепеларе.

1.3. Одобряване на подробен устройствен план – парцеларен план на техническата инфраструктура за обект: Хибридно влакнесто – оптична и коаксиална разпределителна система за пренос на данни, радио и телевизионни и мултимедийни интерактивни сигнали в землището на гр. Чепеларе, общ. Чепеларе.

1.4. Даване съгласие за промяна на уличната регулация между кв. 10 и кв. 8, пред поземлен имот № 167 по плана на с. Малево, община Чепеларе по реализираната на място улица.

1.5. Даване на предварително съгласие за преминаване и прокарване на отклонения от мрежи и съоръжения през имоти, в които Община Чепеларе е съсобственик.

1.6. Предстоящо кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ по подмярка 7.2. ,,Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 година.

1.7. Предстоящо кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ по подмярка 7.2. ,,Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 година.

1.8. Предстоящо кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ по подмярка 7.2. ,,Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 година.

1.9. Предстоящо кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ по подмярка 7.2. ,,Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 година.

1.10. Сформиране на маломерни самостоятелни паралелки и осигуряване на допълнителни средства за обезпечаване на учебния процес в Основно училище „Цар Симеон I” – с. Павелско извън определените по единни разходни стандарти за съответната дейност през учебната 2016/2017 година.

1.11. Сформиране на маломерни самостоятелни паралелки и осигуряване на допълнителни средства за обезпечаване на учебния процес в Спортно училище „Олимпийски надежди” – гр. Чепеларе извън определените по единни разходни стандарти за съответната дейност през учебната 2016/2017 г.

1.12. Сформиране на маломерни паралелки в Основно училище „Бачо Киро” – с. Забърдо през учебната 2016/2017 г.

1.13. Сформиране на маломерни самостоятелни паралелки в Средно училище „Васил Дечев” – гр. Чепеларе извън определените по единни разходни стандарти за съответната дейност през учебната 2016/2017 г.

1.14. Промяна на наименования на общински образователни институции на територията на Община Чепеларе.

II. Заявления за изплащане на финансова помощ на новородени деца в Община Чепеларе, съгласно Правилника за условията и реда за отпускане на финансова помощ за новородено дете и на еднократна финансова помощ на нуждаещи се граждани на територията на Община Чепеларе от:

  • Невена Георгиева Николова

  • Дияна Сергеева Чолакова

  • Десислава Илкова Карова

  • Рена Георгиева Гоцова

Вирни се горе