ОбС-Чепеларе ще проведе заседание на 23 декември

ОбС-Чепеларе ще проведе заседание на 23 декември

Председателят на Общински съвет – Чепеларе свиква общинските съветници на XIII-то редовно заседание на общинския съвет на 23.12.2016 година /петък/ от 14.00 часа, в заседателната зала на Община Чепеларе.

В дневния ред са включени следните точки:

Докладни записки от Кмета на Общината относно извършване на вътрешни компенсирани промени в рамките на определените капиталови разходи, финансирани със средства от целевата субсидия по бюджета за 2016 г. Актуализацията на приходите и разходите по бюджета за 2016 година. Издаване на запис на заповед от община Чепеларе в полза на ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция, обезпечаваща авансово плащане по Споразумение за изпълнение на Стратегия за водено от общностите местно развитие № РД 50-144 от 21.10.2016 г. по подмярка 19.4. „Текущи разходи и популяризиране на стратегия за Водено от общностите местно развитие” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” за проект „Стратегия за водено от общностите местно развитие на „Местна инициативна група Преспа – общини Баните, Лъки и Чепеларе”, сключен между Управляващия орган на Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 година и Сдружение с нестопанска цел МИГ „Преспа – общини Баните, Лъки и Чепеларе”.

Наредба за изменения и допълнения на Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Чепеларе (приета с Решение №377 от 28.11.2013 г.). Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци и Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги в Община Чепеларе. Управление на горските територии – собственост на Община Чепеларе. Заявления за изплащане на финансова помощ на новородени деца в Община Чепеларе, съгласно Правилника за условията и реда за отпускане на финансова помощ за новородено дете и на еднократна финансова помощ на нуждаещи се граждани на територията на Община Чепеларе и др.

Вирни се горе