Новият кмет на Мадан положи клетва

Новият кмет на Мадан положи клетва

В общинска администрация на 4 ноември се проведе тържествена сесия на Общински съвет, на която новите общински съветници и новият кмет на община Мадан – Фахри Молайсенов се заклеха,съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Сесията откри секретарят на областния управител, след което най-възрастният общински съветник – Атанас Иванов води сесията по дневния ред. Една от точките в дневния ред бе и избирането на председател на ОбС – Мадан. Това стана с таен вот. Всеки един от новите общински съветници пусна импровизирана бюлетина в прозрачната урна. След преброяване на гласовете от комисия бе обявен и новият председател на ОбС – Хайри Садъков.

След официалната част новият кмет на общината прие поздравления от бившия кмет – Атанас Иванов, който му връчи и символите на Община Мадан.

Г-н Молайсенов се обърна към хората, събрали се в залата на ОбС, с думи на благодарност за гласуваното доверие и обещание, че ще се грижи за хората на Мадан и за това общината да се превърне в едно по-добро място за живеене.

След закриване на сесията, кметът отиде в новият си кабинет, където бе посрещнат с пита и цветя от временно изпълняващият длъжността кмет – инж.Севдалина Атанасова. Тя му предаде печата на общината и ключовете от кабинета. Така новият кмет на Община вече реално встъпи в длъжност и днес 7 ноември е първият му работен ден.

Вирни се горе