Нови общински съветници от ГЕРБ положиха клетва в Смолян

Нови общински съветници от ГЕРБ положиха клетва в Смолян

Красимир Исаков и Росена Милушева са новите общински съветници от политическа партия ГЕРБ, който положиха клетва днес в началото на редовното заседание на Общинския съвет. Исаков и Милушева бяха 14-ти и 15-ти в списъка с кандидати за общински съветници на ГЕРБ. Новите съветници влизат в Общинския съвет на мястото на Венера Аръчкова и Мирослава Шамаранова, след като Общинската избирателна комисия – Смолян, прекрати пълномощията им като общински съветници. Причината е назначаването им на работа в Общинска администрация – Смолян.

Красимир Исаков е роден през 1978 г. Работи в сферата на туризма. Завършил е „Спортен мениджмънт” в Националната спортна академия и придобива магистърска степен „Треньор по ски алпийски дисциплини”. През 2011 г. е дипломиран като магистър по специалност „Мениджмънт в туризма” в Пловдивския университет. Женен с две деца.

Росена Милушева има дългогодишен стаж в сферата на туризма в Смолян и региона и има ясен поглед върху проблемите в хотелиерство и маркетинга. Завършила е магистратура в Университета за национално и световно стопанство в София. Владее английски и немски език. Омъжена.

Вирни се горе