НЧ „ИВАН ВАЗОВ-1999” обяви конкурс за видео клип

НЧ „ИВАН ВАЗОВ-1999” обяви конкурс за видео клип

НЧ „Иван Вазов-1999”- Мадан обявява конкурс за видео клип, който демонстрира придобити знания и умения за изпълнение на Родопски фолклор, на базата на дигиталните обучителни материали, съдържащи се на платформа- http://orpheus.site, секция –Иновативно дигитално обучение.

Вашите клипчета ще бъдат представени в секция-“Участие на публиката“- посетители на платформата. Конкурсът е част от дейностите, предвидени в Проект „Виртуална платформа за културен и образователен обмен-младежите протягат ръка”. Проектът включва създаване на интернет базирана платформа, която генерира разнообразни културни и образователни дейности.

Конкурсът е насочен основно към младежи, които са активни във виртуална реалност, и за които дигиталната среда е основна медия за комуникация. Платформата е иновативна територия за творчески диалог, а конкурсът е универсална възможност за контакти и обмен между различни култури и националности.

За да участвате в конкурса, изпратете вашите клипчета в срок от 15.05.2018 г. до 15.06.2018 г. Възможно е и извънконкурсно представяне на материали в срок от 15.06.2018 г. до 30.06.2018 г.

Награден фонд: Участниците ще получат предметни награди.

Изпращайте вашите забавни клипчета на e-mail: n4_madan@abv.bg

Няма ограничения за броя на представените от участниците материали. Клипчетата трябва да бъдат с времетраене до 10 мин.

Грабвайте телефоните и айфоните, време е те да прегреят – а това го можете най- добре!!!

Конкурсът е част от Проект „Виртуална платформа за културен и образователен обмен-младежите протягат ръка”, финансиран от Общинска фондация „Пловдив 2019“ с грант на стойност 3000 лева, в рамките на културната инициатива „Пловдив Европейска столица на културата“.

Вирни се горе