Направиха първа копка на пътя Неделино - Върли дол

Направиха първа копка на пътя Неделино - Върли дол

В присъствието на множество граждани, кметът на община Неделино г-н Стоян Беширов и управителя на фирмата – изпълнител направиха първа копка на поредният обект, свързан с благоустрояването на Община Неделино по проект „ Реконструкция на общински път SML 3189 ГР. НЕДЕЛИНО – С. ДОЛЕН ВЪРЛИ ДОЛ“, съобщиха от общината.

„Всички знаем, че добрата инфраструктура е важно условие не само за по-добра бизнес среда, но и за качеството на живот и сигурността на хората. Най-важното за мен е, че децата от тези населени места вече ще се завърнат и ще посещават училище в нашата община и техните родители ще останат по родните си места. Ще напрявя всичко по силите си, за да осигуря необходимите условия за това.” – изтъкна г-н Беширов в своята реч.

Реконструкцията на пътя, разширение на сега съществуващия път и полагане на асфалто-бетонова настилка ще подобри достъпа на населението от Върли дол до общинския център, основни социални и административни услуги и ще създаде предпоставки за заетост и предприемачество. Освен това в този район се предвижда и изграждането на язовир, който освен , че ще реши наболелия проблем с питейната вода, ще даде тласък и на туризма.

Кметският намесник на с. Върли дол благодари на г-н Беширов от името на свойте съселяни за това, че се грижи за всичко и за всички.

Вирни се горе