Над 50 души от Неделино заедно с кмета Боян Кехайов посетиха фирма ТЕКЛАС

Над 50 души от Неделино заедно с кмета Боян Кехайов посетиха фирма ТЕКЛАС

Кметът на родопската община търси решения на проблема с високия ръст на безработица

По покана на „ТЕКЛАС“ – гр.Кърджали жители на община Неделино, ръководени лично от Кмета Боян Кехайов посетиха най-голямото предприятие за производство на каучукови съединения и пластмасови тръби за автомобилната промишленост. От страна на фирмата беше организиран транспорт от гр.Неделино до предприятието и обратно, като в делегацията за работно посещение се включиха над 50 човека.

Целта на посещението беше запознаване с производствения процес и условията на труд. Пълномощника на предприятието г-н Георгиев изрази готовност да помага за овладяване на безработицата в община Неделино при наличие на желание от страна на жителите да работят на територията на фирма „ТЕКЛАС“, като осигури транспорт за извозване на хората и др.Той допълни, че отправения жест е към Кмета на община Неделино г-н Боян Кехайов, с когото се познават от дълги години и са изградили по между си професионални и приятелски взаимоотношения.

От своя страна Кмета благодари на г-н Георгиев за осигурения транспорт, обяд и напитки на всички включили се в работната делегация, както и за отделеното внимание и предоставената възможност.

Двамата ръководители изразиха готовност, че при добро желание могат да бъдат полезни на жителите на целия регион осигурявайки им работа за в бъдеще.

Вирни се горе