Мелемов обеща приоритетно решаване на проблемите в Дунево

Мелемов обеща приоритетно решаване на проблемите в Дунево

За мене няма маловажни улици, маловажни квартали и маловажни села, съобщи на среща с жителите на село Дунево кметът Николай Мелемов. Той обяви пред хората, че до десет дни ще започне пълненето на дупките и ремонт на пътя. В момента уличното осветление е до 23,30 ч., но ще бъде удължено, защото хората искат, посочи кметът. Проблемът с гробищния парк ще намери решение с приемането на устройствен план на Дунево, а за да се пусне автобус до селото трябва да се утвърди новата транспортна схема на Смолян и тогава ще бъде включено , обясни на хората Мелемов. Пред тях той пое ангажимент да се възстанови и детската площадка.

Преди месец кметът е бил отново в Дунево и е запознат с проблемите на хората, които не търпят отлагане. Те изпратиха и отворено писмо до редица институции, депутати и др., в които описват проблемите им нерешени с години. Мелемов беше категоричен, че е при жителите на селото не заради писмото, а за да се решат приоритетно най-наболелите въпроси.

Имаме 85 населени места в община Смолян. В съответствие със средствата които имаме, навсякъде сме свършили по нещо, което е приоритет, каза още градоначалникът.

Вирни се горе