Малки и големи се забавляваха в Чепеларе по повод Коледните празници

Малки и големи се забавляваха в Чепеларе по повод Коледните празници

На 24.12.2016 и 26.12.2016 година, се проведоха организираните от Община Чепеларе мероприятия, част от Коледните празници. В тях имаха възможност да вземат участие малки и големи.

В първия ден, на площад „Олимпийски“, град Чепеларе посрещна Снежанка и Джуджанка. Те се срещнаха с много послушни деца, заедно с които играха различни видове игри, пяха, танцуваха и се забавляваха. За радост на всички присъстващи се появи и добрият, белобрад старец – Дядо Коледа. Празничният ден завърши с рисунки по лицата и много усмивки, съобщиха от общината.

Двадесет и шести бе датата, на която жители и гости на Община Чепеларе имаха повод да се срещнат отблизо с най-популярния напоследък жанр в илюзионното изкуство – “Close up magic” или „Магия отблизо“. В тях се представят фокуси и илюзии с предмети и реквизити познати на хората, като всичко се случва на сантиметри от зрителите. Магичният спектакъл – “Quick hands Project & Приятели”, се състоя в НЧ „Родопска искра 1880“. Всички присъстващи в читалищния салон, наблюдаваха магично шоу с времетраене над час, а най-смелите взеха участие в него.

Публиката остана очарована и отнесе частица от неизвестността със себе си, допълниха от пресцентъра на общината. Оттам пожелаха Весели празници на всички жители и гости на Чепеларе!

Вирни се горе