Лъскат Пампорово основно за началото на летния туристически сезон

Лъскат Пампорово основно за началото на летния туристически сезон

Мият Пампорово за началото на летния туристически сезон. От днес 25-кубикова цистерна на почистващата фирма „Титан Клинър” мие основно централната част на курорта, както и подстъпите към основните курортни ядра. До момента по улиците са изсипани над 50 кубика вода, като е лъснат комплекса, входа и изхода на курорта. До довечера ще бъде измит и района около автогарата.

Трети ден продължава акцията по измиването на основните пътни артерии и в Чепеларе. Заради миенето на улиците е затруднено движението. Водачите трябва да бъдат внимателни и да се движат с ниска скорост.

В Смолян екипите на почистващата фирма „Титан Клинър” продължават с почистването на районите около съдовете за смет. Заради продължилата повече от месец и половина кампания по пролетно почистване, на много места в града и селата в община Смолян все още има несъбрани отпадъци от почистването на домовете, земеделските имоти и обществените пространства. Всички несъбрани купчини са описани от представители на фирмата и общината и до края на месеца, съгласно график, ще бъдат извозени до депото за отпадъци. От днес започва косене на зелените зони –втора категория в града. Екипите са в кв. „Невястата” и района на Стария център.

Вирни се горе