Кметът на Златоград даде старт на детския турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2018".

 Кметът на Златоград даде старт на детския турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2018".

Тази година, за пети пореден път, Златоград е домакин на детския турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS 2018”. В продължение на пет дни, от 20 до 24 юни, градът ще бъде арена на футболни срещи, в които младите таланти ще покажат най-доброто от себе си, ще изпълнят стадион „Златоград” с много емоции и весело настроение, съобщиха от местната администрация.

В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2006, 2007, 2008 и 2009 година, като отборите, които ще участват са: ФК „СРЕДНОГОРЕЦ” гр. Златица, ФК „ЮНАЙТЕД” гр. Пловдив, ФК „ЦАРСКО СЕЛО” гр. София, ФК „РОДОПА” гр. Смолян, ДФК „ЗВЕЗДИЧКА” гр. Бургас, ФК „ДИМИТРОВГРАД” гр. Димитровград, ФК „ЛОКОМОТИВ” гр. Дряново, ФК „АРЕНА ЗАПАД” гр. Казанлък, ФК „ПОБЕДА” гр. София, ФК „РОДОПИ” гр. Момчилград, ФК „СПАРТАК” гр. Пловдив, ФК „АРЕС” гр. София, ФК „СПОРТ ЗА ВСИЧКИ” гр. София, ФК „ДАФ” гр. София, ФК „БАРОККО” гр. София, ФК „МАДАН” гр. Мадан.

Състезанието се организира от Община Златоград и спортната общественост на града, под патронажа на г-н Мирослав Янчев – Кмет на Община Златоград. В приветствието си към присъстващите, кметът изрази и радостта си от това, че вижда усмихнатите лица на децата, тяхното желание за спортуване, ентусиазма сред треньори, родители и близките на малките футболисти. Това е доказателство, че инвестициите в спорта, в спортна база, са инвестиции в положителна посока, инвестиции в бъдещето на децата ни.

Мероприятието е част от програмата за постигане на целите на местната власт за развитие на футбола и масовия спорт като цяло, изграждането на дисциплина и работа в екип, както и от превантивната дейност на МКБППМН за 2018 година.

И нека детският турнир бъде празник на приятелството и футбола, празник на детските мечти! Нека доставим удоволствие на децата да се почувстват като истински футболни звезди!

Вирни се горе