Кметът на Смолян се отчита за свършеното от началото на годината

Кметът на Смолян се отчита за свършеното от началото на годината

Заседание на Общинския съвет ще се проведе на 30 ноември 2017 г. от 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян. Вземане на решение за Поемане на временен безлихвен заем от Централния бюджет на Република България с цел погасяване на съществуващ дълг на община Смолян, предлага кметът на общината Николай Мелемов. Приемане на Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в Община Смолян /2018-2020/, е друга точка от дневния ред.

На следващо място съветниците ще се запознаят и с определяне срока на валидност на разрешението за извършване на таксиметров превоз на пътници, определяне броя на таксиметровите автомобили, обслужващи Община Смолян, броя на местостоянки и броя на престояващите в тях автомобили съгласно влезлите в сила промени на чл.24а на Закона за автомобилните превози и определяне на максимални и минимални цени за таксиметров превоз на пътници.

С настъпване на зимния туристически сезон на Пампорово от съветниците се иска изразяване на предварително съгласие за учредяване право на преминаване и прокарване на съоръжения през имоти – общинска собственост за изграждане на обект: „Разширение на система (съоръжения) за изкуствено заснежаване на пистите в к.к. „Пампорово“.

Кметът на Община Смолян ще направи отчет за периода 01.01.2017 г. до 31.10.2017 г.

Пълния списък на дневния ред е публикуван на сайта на общината, съобщиха оттам.

Вирни се горе