Кметът на община Чепеларе направи първа копка за строеж на нова улица в града

Кметът на община Чепеларе направи първа копка за строеж на нова улица в града

Кметът на община Чепеларе Тодор Бозуков направи първа копка за строителството на улица “Ручей” в града. В присъствието на всички жители на улицата бе отслужен водосвет от отец Станимир Минков от църквата “Св. Атанасии”, а с разбиване на бутилка шампанско кметът даде старт на строителните дейности.

Предвижда се направата на подпорни стени с дължина от над 300 м., изграждане на нова канализация за гражданите, нов водопровод, дъждопреливни шахти, поставянето на нови бордюри, изграждането на нови тротоари и цялостно асфалтиране. Кметът обясни на своите съграждани какво ще се случи по време на строителството с тяхната улица и призова хората за разбиране.

Той заяви, че амбицията му е през мандата в Чепеларе да не остане нито една черна улица, а всички да са асфалтирани и с нови подземни комуникации. Новата улица ще даде възможност за достъп на хората до своите имоти, облагородяване на квартала, както и по-добри ВиК- услуги, каквито досега са липсвали. Изпълнител на строителните дейности е фирма “Еко традекс”. Управителят на фирмата Величко Минев увери жителите на на улица “Ручей”, че строитрелството ще приключи качествено и в срок, а строителите ще работят така, че да не затруднят гражданите. Той пожела на всичи здраве и късмет, както и да посрещнат щастливи празника на града – 24 май.

Вирни се горе