Кметът на Неделино изпълни поредният си ангажимент

Кметът на Неделино изпълни поредният си ангажимент

Поредният изпълнен ангажимент от страна на Кмета Боян Кехайов и екипа му, част от политиката за трайно подобряване на градската среда и условията за детски игри и отдих е факт. Днес Кметът на община Неделино Боян Кехайов откри поредната детска площадка в община Неделино, която се намира на ул. “Напредък“ – кв. “Емовце“ и който лично следеше преди това за качественото и своевременно изпълнение на обекта. Проектът е финансиран от Националния конкурс на МОСВ и ПУДООС „За чиста околна среда – 2017.“

Лентата на новата придобивка той преряза заедно с Председателя на Общински съвет – гр .Неделино Стойко Еленов. Малчугани от ДГ №1 и ДГ „Пролет“ отправиха поздрав с песнички и стихчета. На събитието присъстваха служители на общинска администрация и институции към нея, граждани и гости.

В словото си Кехайов поздрави присъстващите и изказа благодарност на всички, които работиха активно за осъществяването на тази детска мечта. Децата от квартала, а и не само ще се радват на една приветлива и модерна среда, отговаряща на всички европейски изисквания за безопасност. Водеща идея при проектирането на такива съоръжения е да се осигури максимална площ за игра, както и да бъдат предоставени условия на посетителите за активен и пасивен отдих.

Кметът Боян Кехайов пожела на всички от квартала да пазят новата придобивка, за да може тя да се ползва от децата. Той бе осигурил почерпка за всички малчугани, присъстващи на събитието. Така от началото на мандата, в гр.Неделино това е четвърта реализирана детска площадка и една спортна, а плановете на общината са това да продължи и за в бъдеще, тъй като е водещ приоритет.

Вирни се горе