Кметът на Девин Красимир Даскалов: Инвестициите в общината за три години са за над 33 млн. лв.

Кметът на Девин Красимир Даскалов: Инвестициите в общината за три години са за над 33 млн. лв.

Пълната зала в Дома на културата в Девин тази вечер бе поздравена първо от гайдарчета с коледни шапки, които развеселиха хората с китка родопски мелодии и коледни песни. Цветна феерия създаде след това танцовия състав от ОДК – Девин, съобщи Девин онлайн.

Официални гости на събитието бяха депутатите от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев и Иванка Георгиева – директор на Областна дирекция „Земеделие“.

„Няма нищо по вълнуващо, по-важно и ценно за един кмет от това да получи толкова много благодарствени писма. Това е израз на истинското отношение на хората към работата, която сме свършили аз и моят екип. Най-искрено благодаря!“, заяви Даскалов.

Кметът направи обръщение, посочвайки заложените си цели преди три години и личната си отговорност за изпълнението им.

„Преди три години поех поста кмет на община Девин с желанието кметът да е честен със съгражданите си и да се е доказал като личност в живота си, да е успял в професията си, за да бъде независим в решенията и позициите си, в мисленето и отношението си към хората.

Кметът изреди инвестициите направени в общината от 2016 до 2018 г. за над 33 млн. лв. като отчете, че за същият период просрочените задължения от предишни управления на управата от 5 млн. лв. вече са се стопили на около 1 млн. лв.

Даскалов отчете направеното както в града, така и в селата, както и инвестициите и грижата положена за социално уязвимите групи, децата, младежите, читалищата в общината, инфраструктурата и поминъка на малкия и среден бизнес.

Вирни се горе