Кметът Мелемов дари три бебета в Широка лъка, които са родени тази година

	 Кметът Мелемов дари три бебета в Широка лъка, които са родени тази година

Кметът Николай Мелемов дари три бебета в Широка лъка родени тази година с подаръци. Никол, Маргарита и Стою получиха памперси, играчки и други консумативи, необходими за отглеждането им. Кметът на селото Васил Седянков също дари малчуганите с подаръци. Това е забележително събитие за Широка лъка, защото младите семейства решават да си останат тук и да отглеждат децата си, каза Мелемов и допълни, че се надява да има още такива прекрасни поводи в селото. Той пожела на бебетата да са живи, здрави и благословени, а на щастливите родители да ги отглеждат с много любов и търпение, съобщиха от пресцентъра на общината.

Седянков посочи, че в детската градина има 12 дечица, а миналата година са били 8, което за едно село е много добър показател. Правим всичко възможно да поощряваме и задържим младите семейства тук. Това става възможно, защото кмет, депутати, областен управител и отговорните фактори в областта работят в екип и провеждат целенасочена политика за развитието на селото. Много се направи за Широка лъка и хората го виждат и оценят. Предишният кмет г-н Каврошилов ми каза, че за първи път вижда кмет, депутати и областен управител да работят в екип и затова има резултати”, коментира Васил Седянков.

По негова идея от 2012 г. досега кметът Мелемов лично посещава всяко новородено детенце в Широка лъка и му дава подаръци. Наистина много е направено за селото. Тук работя и мога да издържам семейството си. Нямаме намерение да напускаме родното си място, каза един от щастливите татковци Тодор.

Вирни се горе