Поздравление

Поздравление

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от инж. Елин Радев – кмет на община Доспат по повод 3 декември, Международен ден на хората с увреждания

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Изключително ми е приятно да ви поздравя по случай 3 декември, Международния ден на хората с увреждания.

Днес ние се присъединяваме към честването на този празник с уважение и поклон пред хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на личностна изява и на достоен живот.

Община Доспат по традиция отбелязва Международния ден на хората с увреждания. Така ние за пореден път казваме, че сърцата ни са отворени към хората с увреждания в Общината.

Ние заедно с вас ще продължаваме съвместно да търсим по-добрите решения за социалната ви интеграция. Нека човеколюбието, добротата, нашето приятелство и подкрепа ви съпътстват в трудните ви делници.

И занапред ще продължим да бъдем заедно към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и ще оказваме подкрепа в осигуряването на социална защита. Напълно подкрепяме благородните ви усилия за равностойно и пълноценно участие в обществения живот. Продължете с все така нестихваща сила и кураж да отстоявате себе си и мечтите си!

Позволете ми, скъпи приятели да ви поздравя с настъпващите новогодишни празници, да ви пожелая весело посрещане на Нова година и успешна 2018 година за всички вас, за вашите семейства, близки и приятели.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С УВАЖЕНИЕ,

инж. Елин Радев

Кмет на община Доспат

Вирни се горе