Поздравление

Поздравление

Уважаеми жители и гости на община Доспат,

За мен е чест и удоволствие да ви приветствам и поздравя по повод коледните и новогодишните празници! Нека да ги посрещнем с усмивки и радост! Нека да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата! Нека да преоткрием себе си и вярата си в доброто!

Скъпи деца, На вас пожелавам дядо Коледа да изпълни желанието ви и да ви донесе очаквания подарък, защото знам, че вие бяхте послушни и го заслужавате!

Уважаеми жители на община Доспат, приятели, Всекидневно се препъваме в трудностите на живота. Като кмет на община Доспат ви уверявам, че не трябва да преставаме да се борим за това, което заслужаваме, а именно – по-добър живот за нас и нашите деца!

В тези празнични дни правим равносметка на отиващата си година – радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си. Въпреки трудностите, община Доспат се движи във вярната посока. Успешно се справихме с много кризисни моменти. Предстои ни много работа, предстои ни нова, изпълнена с още по-големи предизвикателства 2017-та година.

Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия да подобрим живота в нашата община! Пожелаваме Новата година да влезе във вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов!

Нека Новата 2017 година да е щедра, мирна, спорна и плодородна и да бъде година на сбъднати очаквания! Весели празници!

С УВАЖЕНИЕ,

инж.Елин Радев

Кмет на община Доспат

Вирни се горе