„Инфрабилд” ще изпълнява проект в община Девин

„Инфрабилд” ще изпълнява проект в община Девин

„Инфрабилд” ДЗЗД-София се класира на първо място в обявената от община Девин обществена поръчка по проект “Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежи,възстановяване и подобряване на уличната настилка ведно с изграждане на ПСОВ в селата Триград,Грохотно и Селча.Реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа в град Девин,кв.Настан и селата Триград и Селча.Преустройство на град Девин“.

Фирмата спечели конкурса с 87,89 точки и ценова оферта от 14 723 415.83 лв.,съгласно обявения критерий за оценка „Икономически най-изгодна офрета“.

На следващо място се класира Обединение „Трейс” – Девин със 79 точки и предложена сума в размер на15 284 851.43 лв. Трета е Обединение „ИСА – Минстрой” гр. София с 59,93 точки и оферта от 16 075 137.24 лв.

Офертите бяха разгледани от комисия, назначена със заповед на кмета на общината Цветалин Пенков. Задачата им бе да разгледат, оценят и класират получените оферти за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка по проекта.

Проектът е по програма за развитие на селските райони 2007-2013 г. приоритетна ос 3 „Качество на живот и разнообразяване на възможностите за заетост”.   Решението може да бъде обжалвано по реда на чл.120 от Закона за обществените поръчки пред Комисия за защита на конкуренцията в 10 -дневен срок от получаването му от страните.

Вирни се горе