Информационна конференция ще се проведе в Мадан

Информационна конференция ще се проведе в Мадан

Община Мадан – в качеството си на Бенефициент и община Рудозем – в качеството си на Партньор по проект за подготвителни дейности по Подмярка 19.1. „Помощ за подготвителни дейности” към Мярка 19. „Водено от общностите местно развитие” (ВОМР) от Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. (ПРСР), подкрепена от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР), съгласно подписан Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № РД 50 – 152/07.12.2015г., продължават своята информационна кампания, като организират информационна конференция № 1 на 09.06.2016г. от 10.00 часа в сградата на ОбА – гр. Мадан, ул. „Обединение” 14 етаж IV, зала 401.

По време на конференцията ще бъде представена информация, относно извършеното вече проучване и анализ на територията. Също така ще се предостави възможност на всеки да даде своите предложения за развитие на територията – намерения, приоритети, мерки и други, които да бъдат включени в Стратегията за ВОМР на територията на община Мадан и община Рудозем.

Канят се всички заинтересовани страни да вземат участие в информационната конференция. Особено важно е да има представители на всички сектори /публичен, стопански и нестопански/ от територията, за да бъдат споделени идеи и мнения за местно развитие на общините Мадан и Рудозем!

УЧАСТВАЙ В РАЗВИТИЕТО НА СВОЯ РЕГИОН!

Вирни се горе