Гостуващите отбори на републиканското по волейбол: Община Смолян осигури перфектна организация

Гостуващите отбори на републиканското по волейбол: Община Смолян осигури перфектна организация

При перфектна организация преминават финалите на републиканското първенство по волейбол за девойки, съобщават треньорите на отборите. От 15 до 18 май, община Смолян е домакин на голямото спортно събитие. 10 отбора от Пазарджик ,Смолян, Русе, Плевен, Ардино, София, Сливен,Етрополе, Шумен и Видин демонстрират спортни умения и майсторство с топката, а домакин е отборът на ПМГ "Васил Левски".” Състезанията се провеждат в Спортната зала от 8,00 до 21.00 часа. Това е шестият финал по волейбол, който се провежда в Смолян от 2009 г. досега.

Проявата се организира от Българска асоциация спорт за учащи /БАСУ/ съвместно с община Смолян, съобщи Христо Богомилов- представител на БАСУ за областния град,член на УС и гл.ръководител на финалите. Първенството беше открито от секретаря Момчил Николов, който пожела на волейболистките спортсменска игра и приятни мигове и емоции по време на състезанието.Той и зам.-кметът на Смолян Марин Захариев подкрепиха срещата, в която участва отбора на ПМГ “Васил Левски”. Състезанието се ръководи от лицензирани съдии като трима са от Смолянската съдийска комисия. “Организацията на ученическите финали по волейбол е перфектна.Това е мнението и на моите момичета. Очаровани сме и това ни дава стимул да играем добре.Благодаря на организационния комитет, че е направил финалът в Смолян”, изрази мнението си Месут Хаирлов- треньор на отбора от Ардино.

"Такова чудесно отношение към състезателки не съм виждала, а съм била на 15 финала. Отлична организация като настаняване, хранене, условия в Спортната зала, изключително съм впечатлена. Специални благодарности отправям към г-н Богомилов, сподели Лилия Христова, треньор на отбора от Русе.

“За първи път съм в Смолян, организацията е добра, момичетата са доволни от условията, които ни се предоставят от организаторите, за да играем добре. Нямам никакви забележки”, каза и треньорът на плевенския отбор Симеон Вълков.

Вирни се горе