Главната улица на Неделино с нов облик след приключване на ремонтите

Главната улица на Неделино с нов облик след приключване на ремонтите

Усилена работа кипи в квартал Горно Неделино. Извършват се изкопни работи и се подготвя терена за премахване на надземната кабелизация и подмяна на електропреносната и електрозахранващата мрежа до местността Барев дол, съобщиха от пресцентъра на общината.

По време на ремонтно-възстановителните дейности ще бъдат премахнати старите и грозящи циментови стълбове, многобройните кабели и проводници, ще се постави модерно лед осветление, ще се подмени тротоарната настилка, ще мине под земята високото и ниско напрежение, както е и в останалата част на града.

Кметът Стоян Беширов е категоричен, че след приключване на строителните и ремонтните работи цялата градска инфраструктура по главната улица ще добие нов облик – различен и много по-функционален от досегашния. Администрацията няма да спре да търси възможност за подобряване на селищното устройство в общината, за превръщането на Неделино и селата наоколо в по-добро място за живеене, обещаха оттам.

Общината се обръща с молба към гражданите да проявят разбиране от създаденото им неудобство, да сътрудничат на работещите, да приберат струпаните дърва и изчистят строителните, битовите и селскостопанските отпадъци, които са върху тротоарите. Тя напомня на всички жители, че тротоарите са общинска собственост и съгласно Наредба № 1 на нарушителите се налагат санкции – глоби в размер до 500 лева.

Вирни се горе