Евродепутатът Уручев и кметът Мелемов подариха коледен празник на 200 дечица със специални образователни потребности

Евродепутатът Уручев и кметът Мелемов подариха коледен празник на 200 дечица със специални образователни потребности

За поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът Николай Мелемов подариха Коледен празник за 200 дечица със специални образователни потребности, техните приятели и деца от Приемни семейства. Празникът се проведе в Спортната зала. Малчуганите рецитираха стихчета, пяха и танцуваха. „Вие сте чудесни, талантливи и послушни деца, затова заслужавате и подаръци. Най-важно е да се чувствате щастливи и да сте добре, тогава и ние възрастните сме спокойни. Желая ви да се забавлявате на тържеството и весело да посрещнете предстоящите празници”, каза в поздрава си към малчуганите Мелемов.

Той благодари на Регионалния център за подкрепа процеса на приобщаващото образование и на директора му Мария Семерджиева , които са в основата на празника и на 101 Алпийски батальон, който пък участва във всички обществени мероприятия на общината. Евродепутатът Уручев също поздрави малките палавници като им пожела да са живи, здрави , щастливи и усмивките никога да не слизат от лицата им. Той им пожела още весело посрещане на Новата година и тя да е по-хубава и успешна за тях.

Майките изказаха благодарност към учителите и Мария Семерджиева за това, че се грижат, дават сила и увереност на децата, че и те са като всички останали. Те благодариха и на кмета Мелемов и евродепутата Уручев, които подкрепят и лансират тази благородна инициатива години наред. За изненада на всички Дядо Коледа пристигна със Снежанка . Любимецът на децата донесе чували с подаръци. На събитието присъстваха командирът на 101 Алпийски батальон подп.Димитър Кацаров, директорката на Регионалната дирекция „Социално подпомагане” Петя Пампорова и др. Тържеството продължи с програма. Атракция бяха фокусниците Ивайло Синапов и Стефан Сунков, които изненадаха децата със своите магични умения.

Вирни се горе