Двама народни представители проведоха приемен ден за граждани в Чепеларе

Двама народни представители проведоха приемен ден за граждани в Чепеларе

Народните представители от ПГ на Реформаторския блок Настимир Ананиев, зам.-председател на “Движение България на гражданите” и председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в НС и Антони Тренчев, член на комисиите по европейските въпроси и контрол на европейските фондове и за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, проведоха приемен ден за граждани в Чепеларе.

На въпрос, свързан с бъдещето на Районен съд – Чепеларе, народните представители заявиха, че са запознати с проблема, ще следят развитието на казуса и ако е необходимо ще съдействат за разрешаването му, като използват всички възможни механизми, за да се избегне закриването на съдилището.

Във връзка с инцидентите по пътищата, Настимир Ананиев заяви, че с внесените промени в Закона за движението по пътищата се предвижда двойно увеличение на санкциите за превишена скорост, както в населените места, така и извън тях. Той сподели още, че има предложение да бъде създаден горещ телефон за сигнали за агресия на пътя, тъй като тези случаи зачестяват все повече.

Вирни се горе