"Чисти сърца" с благодарност към община Смолян

"Чисти сърца" с благодарност към община Смолян

Б л а г о д а р н о с т

към Община Смолян

от Младежки православен център „Чисти сърца” към катедрален храм „Св. Висарион Смоленски” по повод Годишната награда на Общината за 24 май 2013 г.

Уважаеми господин Кмет и целият екип, с който работите!

Искрено благодарим за Годишната награда по повод 24 май! Благодарим Ви от нашето голямо общо сърце – на деца, родители и ръководители на групите в „Чисти сърца”, за разбирането и подкрепата, която сме имали от Общината още от създаването на „Чисти сърца” през 2008 г. Ние всички работим с радост, работим с убеждението, че до сърцето на хората се стига с разум и вяра, с любов и размножаване на доброто като листенца на едно голямо нескончаемо цъфтене на роза. Благодарим Ви, че подкрепяте този цъфтеж! Благодарим на всички, които са с нас за общи прояви и ни помагат: на Регионалния инспекторат на МОМН, учебните и детски заведения, на Полицията и Областната управа, на Районната здравна инспекция и БЧК – Младежката организация, на Съюза на инвалидите в Смолян, на гражданите, с които заедно преживяваме различни събития. Благодарим на Сдружение „Св. Висарион Смоленски”, което ни е предоставило всички условия за труд и творчество, на Архиерейското наместничество и духовниците в Смолян! Цялата ни дейност носи един знак – милост към планината, в която живеем, любов към всички, родени под това родопско небе, надежда за по-добър живот и мъдро единение.

Пожелаваме Община Смолян винаги да инициира и подкрепя доброто в Родопите! Да дава кураж и надежда на хората! Бог да я закриля във всички начинания!

ЕКИП НА „ЧИСТИ СЪРЦА”:

Николина Попсавова-Жекина и Радка Георгиева – преподавателки по Вероучение, Катя Савова – художник, ръководител по изобразително и приложно изкуство, Соня Белидерова-Цветкова, пианистка, диригент на Детски хор „Чисти сърца”, Росица Примовска – ръководител на Клуб „Деца-журналисти” и редактор на вестник „Чисти сърца”

Вирни се горе