Чепеларе с 4 награди от 12-тия многожанров републикански фестивал на хората с увреждания в Перник

Чепеларе с 4 награди от 12-тия многожанров републикански фестивал на хората с увреждания в Перник

На 7 и 8 юли 2018 година се проведе 12-тия по ред многожанров републикански фестивал на хората с увреждания в гр. Перник, където Общинска организация за хора с увреждания ,,Заедно можем повече,, в гр. Чепеларе с 340 члена и председател – Милена Меркова-Хасан взеха участие в четири жанра.

Участваха с изпълнения на родопски песни със съпровод от три гайди, гайдарска сюита, комична сценка и авторски стихотворения на Кирил Кирилов. Грабнаха 4 награди, от които златен медал за гайдарска сюита, сребърен медал за хумористична сценка, бронзов медал за стиховете на Кирил Кирилов и плакет за чудесното групово изпълнение.

Милена Меркова-Хасан изказва най-искрени благодарности на на кмета на Община Чепеларе – г-жа Славка Чакърова и изпълнителният директор на „Амер Спортс България“ Йордан Ламбрев за помощта. Също така благодари и на групата гайдари – Димитър Атанасов Пенчев от с.Павелско, Валентин Герчев от гр. Смолян, Христо Димов от гр. Чепеларе, на самодейците при Общинската организация, на хумористите и на Кирил Кирилов за положените усилия.

Вирни се горе